Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motljus-selfie

Ser dig som du är
avklädd dina våndor som
en avbarrad gran

vacker för dig själv
pyntad för ingen särskild
en motljus-selfie




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2021-03-27 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP