Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Talade med en mänsklig ängel


Vacker ängel

Jag talade med en ängel
Hon sade mig vilken väg
Som skulle bli till det bättre
För mig i mitt liv

Jag är så tacksam för det
Som hjälper mig i min sorg
Så jag kan gå vidare
Till att få det liv jag är värd

Låt mig få komma
Till en plats som skänker
Mer glädje i mitt liv
Där jag får leva mitt liv

För jag har haft min smärta
Och har rätten att gå vidare
Till det som är kärlekens väg
Som tranan på sin flykt

Jag är värd allt gott!




Fri vers (Fri form) av bluesatin
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-27 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bluesatin
bluesatin