Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insomnia


jag vet. var bättre förr. har gått ner mig alldeles förfärligt.
det är insomnia. det är ju något du vet nåt om. detta helvete

men du är ju inte heller här och muntrar upp mig
du kanske sover




Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-28 01:25



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Bra text, bra titel; subtil ironi.
2021-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP