Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dålig dikt om inget

den röda jätten, axe
svingar sin yxa i raseri

jag lyfter marken, skakar
skakar skakar och allt stannar

för några sekunder finns jag
som din angripare och fiende

för några sekunder sen
så höll jag på o dö av rastlöshet

slagen träffar dig hårt i magen
jordskorpan krossar sig fram

och du måste vänta




Fri vers (Fri form) av Charles Abrams
Läst 71 gånger
Publicerad 2021-03-28 03:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams