Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltid nära


jag är den vårljumma vinden som smeker din kind

jag är havsbrisen som river i ditt hår när du blickar ut över horisonten


jag är det varma vindsuset som leker på ditt bröst


skickad till dig för att påminna
om att jag alltid är nära




Fri vers av Väsensskild
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-28 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild