Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi som minns när bilar och barnprogram kom från socialistiska länder.


SKÅDA

-Skåda min Skoda

Den har ingen skada

-Inte min heller

men den är en Lada

 

LARZ GUSTAFSSON 28/3 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2021-03-28 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP