Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Returnerande cirkulation. ..




Bullshit är granne
med Gud.

Något
annat låter sig
icke tillslås

Där Bisonoxen
envetet vandrar
över horisonten


De överlevande
från ett massivt
Utplånande som
trampar vidare

I de förgångnas
Fotspår trots att

de egentligen
skulle
vara utrotade. ..

Utspillande sin
avföring över Jorden

där det gror till nya
spirande präriemalvor.

Från Bullshit är
Allting kommet

Ur Bullshit skall
allting återfödas

Så lätt förglömma
att det som lämnat
Jordelivet

Tas om hand
byter skepnad

Och alltid är den
(o)logiska
förutsättningen

För det som komma
Skall. ..?





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-28 12:25



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ja du, klurigt värre...
2021-03-29

  bumerang

Envetenhet och horisont.
Skratta inte men jag idisslar
Dessa ord efter läsningar
av din dikt.


2021-03-28

    Jag är fan större än Sartre VIP
Jag är inte den som kommenterar allt för ofta. Det beror nog mest på att jag inte orkar, men jag är glad över att jag läste din text och skrev några ord under den. Och med den inledningen du har i texten kan jag knappast göra annat.
2021-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP