Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Än strör sig stjärnor


Än strör sig stjärnor

på himlapäll

från klara rymder

till oss i kväll


Vem vet vi hoppas

att jorden är

en plats för viljor

som klokhet bär


Vem vet om framtid

bland en och var

räcker de ljusblänk

vi får som svar






Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-28 13:05



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Tro o hopp

Så höjer vi blicken
o låter oss stjärnstoft beströs
all livsvisdom finns att nå

Stjärnklart att vänta:)

Tack!

2021-04-07

  Maja Ivan
Tycker mycket om slutet här
Att blänken talar precis så som behövs.
Väldigt fin betraktelse.
2021-04-03

  Susen VIP
Tycker om kluvenheten du bygger upp. Berörande
2021-03-28

  Larz Gustafsson VIP
"Stjärnorna kvittar det lika..."
2021-03-28
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP