Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan mot längtan

vad består drömmen av
mer än speglar ut ur ensamhet
där längtan möter längtan
längs väntande själars väg
in i hungrande nakna bröst




Fri vers av Blåbäret
Läst 302 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2021-03-28 15:38



Bookmark and Share


    Isac Larsson
Fin
2021-04-15

  Peter G VIP
Tycker du lyckas fånga orden väl här, en väldigt fin och tänkvärd text som växer när jag läser och stannar kvar i min tanke sedan!


2021-04-06

  Quasimodo
Fint så för när längtan får möta längtan, naket hud mot hud, själ till själ!
2021-04-03

    tramp
fint och varmsamt skriftat.
Längtan kan kanske liknas vid ett svart hål som suger i sig all värme som ges ?
2021-03-30

    Max Poisé
Den fann sin väg till mig...Gillar!
2021-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Blåbäret
Blåbäret