Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror du på jämlikhet?

Om du gör det?

Till dig som inte läser dina vänner:

 Varför?

 Du vill själv bli läst och kommenterad!

Men ratar dina vänner!

Kallar du det jämlikt?

Jag bara frågar!




Prosa av Niliboy
Läst 487 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-28 16:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tänkvärda ord.
2021-03-30

  Minkki VIP
De första åren här läste jag alla mina vänners nya texter, då var nästan alla de 150 senaste nya. Då var det vanliga att läsloggen hade en massa namn, idag är det mest "Ej medlem". Svårt att få till ömsesidighet då man inte vet vem som läst. I början läste jag också alltid de framlyftade Nya medlemmar och de Uppmärksammade, Mest bokmärkta och många andra därtill. Idag är det mycket annorlunda. Förr förekom också att man utmanade skrivarvänner att delta i stafetter kring något tema. Nu är också det annorlunda. Men vi har fått SKAPA/ SKRIVA som utmanar och inspirerar.
2021-03-29

  Dennis Brinkeback VIP
Vet inte om detta har med jämlikhet att göra.
Svårt ord liksom rättvisa. Hela livet är både ojämlikt och orättvist. Men kanske bra att ha drömmar och visioner.
2021-03-29

  Kajan VIP
Försöker ha en avslappnad inställning till detta; vissa skrivarvänner ser jag ej till, men de har ej heller några krav på mig, sedan kanske de ändå läser mig anonymt liksom jag kan göra ibland utan applåd eller kommentar.
2021-03-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Absolut! Hinner jag inte de som läst mig får jag dåligt samvete. Men jag försöker, för det är rimligt.
2021-03-29

    Lena Staaf VIP
Väldigt bra fråga! Det handlar om ömsesidighet.
2021-03-29

  Marita Ohlquist VIP
Tankeväckande!
2021-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy