Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen

Jag tittar bort mot solen
Och ser nästan bara ditt hår
Jag längtar att höra fiolens toner
Och tänker på när jag var 5 år
Jag tänker inte rimma hela tiden
Det gör mig till en envis typ
Där borta ser jag hur de leker med tiden
Och jag kan aldrig få nog av det
Jag längtar ibland efter att vara kär
Sådär kär som när jag åkte till San Severino
Åren bara går och jag sitter här och plinkar på gitarren
Det mesta är rättså ok och regnet faller bara ner




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2021-03-28 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP