Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggan av världen

Och betongen är grå
Som det vackra diset utanför
En färg bland alla
Om än tröstelös

Det glada röda och gula
Samman med förtjusande rosa och lila
Alla nyanser av skön grönska och blått
Saknas idag

Skuggan av världen är här
Och det är en hård asfalt på vägen
Denna mulna dag i grått
Är ändå en del av livet

Och skuggan har sol bakom molnen
Färgerna spritter snart ut så smått
En värld av glädje ska komma
Och gräset det mjuka frodas




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-28 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva