Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ren och skär om sorg i livet och naturens stärkande


Sorgen griper tag i mig

Tårar rinner på min kind
Vackert som en hind
Söker tröst av min mamma
Jag önskar att du vore här

Och kunde trösta mig
Du var så fin, saknar dig
Likt en trånande trana
Börjar jag att bara spana

Spana efter naturens uppvaknande
Att grönskan i naturen börjar gro
Att få se blommornas blomning
Och naturens andra så vackra ting

Åååh, låt mitt hjärta få sörja
Få ro i sinnet, hitta min ro
Bli tröstad fint i min sorg
Bygga vidare mitt eget bo

Så när jag nu går skogspromenad
Låta naturen stärka mig, som ett bad
Ventilera orden en vacker dag
Och finna sinnesro i mitt eget jag

Trasten sjunger sitt tydliga språk
Mitt i en flykt från en ormvråk
Dansande svalor samsas om utrymme
Hörs de sju skogarnas sus






Fri vers (Fri form) av bluesatin
Läst 105 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-28 18:33



Bookmark and Share


  bluesatin
Tack Sparvöga. Gläds av din kommentar.
2021-03-29

  Sparvögat VIP
Naturens styrka och läkande kraft tecknar du så fint...
2021-03-29
  > Nästa text
< Föregående

bluesatin
bluesatin