Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svar på TrollTörnTrappans Påskbrev från Ugglon till Haran, https://www.poeter.se/Las+Text?textId=2348606


Harans svar till Ugglon

 

Nya Skogen, Palmsöndag 28/3

 

Hej hej Hans-Hugo, kul att höra från dig!

Men vad är det för tecken som du sett?

Du har väl inte mist ditt visa vett?

Då skulle jag bli alldeles ifrån mig!

 

Nog vet vi ju att livet är ett lån, säg?

Men ägg ska bära liv, om jag vet rätt

och inte död, det verkar riktigt snett

vad får du dessa sorgebud ifrån, säg?

 

 

Måhända ser du allt i TV:ns ljus?

Att stänga av den kan väl inte skada?

Och ta en flygtur, eller promenad?

 

Själv har jag ingen TV i mitt hus

jag vilar hellre hos min käre Radha

vår kärlek gör var dag så sinnligt glad!

 

 

Bästa hälsningar

Hara Kristina med familj

 




Bunden vers (Sonett) av Nanna X
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-28 20:33



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Tackar å Ugglons vägnar för hennes omedelbara svar, så enkelt återspeglande i all sin hurtiga omtänksamhet!?! Rävens efternamn passade dessutom in i ett rim..
2021-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X