Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi tvåbenta


vinglösa men språkande
i världen
språkande
både glädje och oro
över oss och vår tid
-
vi vill så gärna få drömma
vill glädjen och leken
vill kärlekens framtid
-
människovarelser
passerar varandra
placerar varandra
-
ålder och kön
längd och volym
klädkod och gångstil
-
hud och hår och blick
färg och glans eller glanslöshet
nick i kort eller djupare böj
-
ett småleende
eller en bister min
och resten fyller vi i
med vår egen fantasi
-
vi berörs
innan återvändandet
till oss själva
-
det finns möten
som vänder den egna historien
vårt inre finner ny riktning
nya rörelser




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-28 21:16



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Fint om olika möten människor emellan - ytliga eller djupa så är det väl oss själva vi egentligen möter, eller ej.
2021-04-02

  stormengudrun VIP
Tänkvärd text om hur vi förändras i mötet med andra:-)
2021-03-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Precis så är det! Tänk så många gånger man bedömt människor helt fel på grund av det ena eller andra. Förutfattade meningar är inte bra.
2021-03-29

  Kungskobran VIP
Möten som förändrar allt
2021-03-29

    Lena Staaf VIP
Fina ord om hur vi betraktar och bedömer varandra. Våra tankar, ord och vår fantasi använder vill så mycket, ibland blir det på sätt som skadar.
2021-03-29

  ULJO
Tänkvärd text.
2021-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP