Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Terminator

Idag ska jag in för att få ytterligare en
reservdel inopererad i min kropp.
Det ska bli skönt för både
själ och knopp.
Har levt med en djävulsk smärta
under lång lång tid,
det är med bävan och spänning,
men nu kan kroppen äntligen få frid.

Min "mekaniker" är vida känd för sitt jobb,
en av de bästa har jag fått veta,
kan beskrivas som lite av en snobb,
men många år av reservdelsbyten har han
ja det är ej en kvinna utan en man.
Jag lägger min framtid i hans händer
och hoppas att allt nu vänder.






.




Fri vers (Modernistisk dikt) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-29 08:09



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Lycka till önskar jag dig. känner igen mig i texten
2021-04-04
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP