Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fuga,Barock,Tystnad,Skräcködlorna


Variationer


Fuga

Variationsrik
årstider vänds
ut och in
Ljuset
vänder åter

Barock

Absurditeter
förnuftiga stycken
Epokgörande


Tystnad

Lugnets vilande
en lyssnande
fågel röst
I dimhöljd barrskog


Skräcködlorna

Över bergets rygg
träsnitt av tallars käftar
Skräckinjagande




Bunden vers (Haiku) av Lottie Ålhed VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-29 08:15



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Allegro adiago scherzo
2021-03-29

    Lena Staaf VIP
Fina iakttagelser!
2021-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP