Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Testa tänkeriets möjligheter!

Det sägs, tänk väl, ja idealt!
Sinnet tar till sig det då, totalt!
Dit vår tanke bär
där vårt bästa ju är...
Alltid lätt ta till och så centralt!








Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2021-03-29 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt