Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen skugga faller..



Allt därute
väcker min
hunger och törst

Ett äventyr
när det är som störst

Borde aldrig få
ta slut

Ingen skugga falla
över dagens ljus

Nu när du med
ungdomlig iver
och inspiration

Bestämt dig för
att aldrig någonsin
tappa tron




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-29 08:53



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Tron kan försätta berg
2021-03-29

    Lena Staaf VIP
Enlovsång och nyfikenhet inför livet. Fint och inspirerande!
2021-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP