Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ta några danssteg när tiden


spelar sin säregna melodi
är knappast möjligt för oss som stelnat
i vad många trodde var verkligt

Vi lyssnar ännu levande till vindens
andedräkt i träden
Kanske är det inte slutet
vi ser i horisontens hemlighetsfulla ögon




Bunden vers av Färdskrivaren VIP
Läst 484 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-29 09:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tjusigt! Möjligt i dansen när vinden för en, på harmonierna som, löser upp det stela till inblick av det hemlighetsfullaste kroppsmysteriet;
Kropp som själ likt mjuknar...
2021-04-01

  stormengudrun VIP
Vackert och hoppfullt som någon just skrev här:-)
2021-04-01

  Ulf Carlsson VIP
Hoppfullt!
Att låta diktens titel också vara den första versraden ger bra flyt och lyft.
2021-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP