Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gemenskapens band

 

 

En relation är som ett resårband

töjs ut och dras ihop

 

bör ändå hanteras varsamt

töjs det ut för mycket går det sönder

 

går att knyta ihop

men knuten skaver




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 471 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-03-29 09:22



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Bra beskrivning av en relation.
2021-04-02

  Eva Helene VIP
Ja, så sant så!
2021-04-02

    ej medlem längre
Fantastiskt Fint!..Ja kärleken är skör ... sååå hanteras varsamt..
Tack

2021-03-31

  Lottie Ålhed VIP
Var varsam. Lätt att skadas i relationer.Även om relationer kan läka ihop kan ärren eller knutarna bli bestående.
2021-03-31

  DavidM VIP
Gemenskap är en mkt viktig komponent i tillvaron.
2021-03-29

  Kajan VIP
Fina metaforer om livets törnar, och den svåra läkningsprocessen.
2021-03-29

    Max Poisé
Precis så! Knuten är öm! Helt klart
2021-03-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra metaforer och insiktsfulla ord!
2021-03-29

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfull bild om att vi behöver både
flexibilitet och varsamhet.
2021-03-29

  Sparvögat VIP
Så bra tecknat...
Behandla relationer med vördnad och respekt.
2021-03-29

  Sommarina VIP
Absolut. Precis så. Bra skrivet
2021-03-29

  Kungskobran VIP
Ett skärp är bättre, det är stabilare
Fin metafor
2021-03-29

  ULJO
Mycket bra.
2021-03-29

    Lena Staaf VIP
Väldigt bra liknelse! Behandla relationen varsamt.
2021-03-29

  Öknens Ros VIP
Fin metafor.
2021-03-29

  Feliaxel VIP
Bra liknelse
2021-03-29

  Maria Sundelin VIP
Bra beskrivet
Kramar
2021-03-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut se till
det hela, INNAN
det börjar att fela
om brasan brinner
inte säkert att man
ens nå´t hinner!
Väl beskrivet!

2021-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP