Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila och dröm


Vila i vetskapen om att du är älskad
Vila i minnet av en omfamning
Vila i värmen från min kropp

Dröm om äventyr
Dröm om segrar
Dröm om framtid

Blunda och le
Titta och se
Allt kan ske

Förenad
Lugn
Hel






Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-29 09:38



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
På riktigt. Du skriver på riktigt.
2021-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild