Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägar ännu ej trädda

Är man varje man
män som slår, män som älskar
som älskar men slår?

Vägarna man valt
vägar ännu ej trädda
möten som väntar

kan kärlek man får
vara ett vägval ifrån
den kärlek som tar?




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-29 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP