Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en annan dag

små stänk av lycka
de gånger jag orkar le
och ta stegen fram

det är en dag kommen
och jag vet jag får den
men att orka ta den
är för mycket

och jag vill sväva fram
ta små skutt här och var
kvittra av glädje
och skratta högt

en annan dag




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-29 10:21



Bookmark and Share


  Horace
Lova
2021-03-29
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva