Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du ska hem!

 

Min förlorade barndoms tid!

Min förlorade ungdoms tid

Min förlorade jag… Naji!

 

Snart är du hem!

 

Mitt förlorade liv!

Min förlorade dröm!

Min förlorade Naji existens

 

Snart kommer du hem!

 

Mina förlorade dikter!

Mina förlorade illustrationer!

Mina förlorade tankar!

 

Så snart är ni framme hem!

 

Min förlorade kärlek!

Min förlorade fantasi!

Min förlorade verklighet!

 

Jag är äntligen hem!

 

Bortborstat ur livet

Bortborstat ur samhället

Bortkastat ur landet

 

De som läser en dikt av en död Poet jag

 

Som aldrig var någon gång poet

Som aldrig var i sitt liv en människa

Som aldrig existerat

 

Och jag heter Naji (överlevare tolkas det på Arabiska)




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2021-03-29 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP