Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hjärtas suck

Skulle få lite mer frihet

Allt gick fel

Stopp vad händer nu

Varför sker detta nu

Vill inte vara med har lust skrika ut nej

Får tänka om

Känner på ett hjärtas suck

Får ta mig samman

Det kommer nya dagar nya möjligheter

Om jag vacklar runt en liten stund i mitt rum

så kommer rättfärdigheten tillbaka

Se optimismen stiger  igen och igen.....

Ger inte upp ser istället möjligheterna......

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-29 14:43



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
mycket motstridiga känslor i en svår situation
2021-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP