Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

patti

patti,
portätterad av robert

vildhäst

hägring

otyglad skönhet

rå lust

svart ostyrigt hår

uppknäppt vit skjorta

svartvit kornig nakenhet

provocerande äkthet

en dröm om uppror




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2021-03-29 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP