Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I underbarhetens jord

 

Drömmer dig nära

ser det ingen annan ser

det mjuka underbara

som finns under vardagen.

 

Det rena självklara

som alstrar livet i mig

som ser dig i verkligheten

håller dig i nattens vaka.

 

Hämtar dig tillbaka

från mörkrets innersta krets

växer tillsammans

i underbarhetens jord.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-29 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP