Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, jag vet att det just har varit fullmåne!


Nymåne


nymåne
den lilla lägger sig
tidigt




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-29 19:23



Bookmark and Share


  Niliboy
Som jag!
2021-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP