Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lösningar två är vi i närhet mättas, salighet utfaller så

Förbundna i en sittning utan gräns i varandra
Rör vi försiktigt det lilla rörliga i våra kyssar
Nertill nästan sammanvuxna stiger vi upp
Vår dubbla kraft samlas, skjuter i höjd




Fri vers av Horace
Läst 87 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-30 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace