Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när du skriver som du gör



när du skriver som du gör
tröstar det min själ

när du skriver som du gör
stärks kraften inom mig

när du skriver som du gör
ökar tilltron på mig själv

när du skriver som du gör
förstår jag vad kärlek är

när du skriver som du gör
vill jag fortsätta lära

när du skriver som du gör
vill jag tacka dig

<3




Fri vers av Väsensskild
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-29 21:31



Bookmark and Share


  Stisse
Fin dikt om hur välgörande och betydande en dikt kan vara.
Tack för att du skriver så läkande dikter. Blir varm inombords av att läsa dina
skapelser.
2021-03-31

  Horace
Vem om inte hela världen skriver
till dig som väntat på att tiden
kommer med ett brev idag
Om brevet kommit fram
och blivit läst har åter
jorden givit dig sitt
ord att bära dina
steg vart du än
går och jag
nu vorden
marken
håller
i och
ut
2021-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild