Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svar på TrollTörnTrappans Påskbrev till Haran från en FiskarDeckare, https://www.poeter.se/Las+Text?textId=2348828


Harans svar till Ragnar Harr

 

Nya Skogen, Blåmåndag 29/3

 

Bäste Herr Harr!

Jag har som Hara aldrig hört talat om er existens förut, men jag vet ju att mina magiska haröron kan sända magiska radiovågor - tydligen ända ut i öknen? Att få kontakt med min älskade Rävin Radomir Radha var hur lätt som helst, bara att sända ut en våg på rätt frekvens. 

Fisk är inte jag alls intresserad av, någon Karp känner jag inte till, men jag undrar om några grönsaker kan gro där i den torra sanden? Dessutom blev jag orolig över om TVn kommer att stänga ner sagovärlden? Är min och min familjs tillvaro hotad? Nu började mina öron att darra betänkligt. Var så snäll och hör av dig om du hör mer om detta!

 

Glad påsk till dig och dina kumpaner önskar Hara Kristina

 

 

 




Prosa av Nanna X
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-29 22:03



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Kom också på (retroaktivt, just före jag läste) att räven Radomir passar smart in på Radiovågorna... Minsann, inför farhågan att sagan må hotas av TV-påfundet, gör sig även rabulist-hustruns trygghetsbehov påmint.. fullt mänskligt :-)

2021-03-30

  TrollTörnTrappan VIP
Redan har hon hunnit svara.. spännande!

Ahaha, halvt avmätt, utan minsta nyfikenhet på fisk/fiskare/fiskeri ...halvt förundrad, hur öknen kan förhålla sig till hennes "antenner" ....och halvt mycket engagerad, om än mest i hemtama fenomen typ grönsaker :-)

2021-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X