Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att träffa familjen igen


Haiku

Älskade dotter
Sambo och barnbarn träffas
På lördagsträffen




Bunden vers (Haiku) av bluesatin
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-30 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bluesatin
bluesatin