Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2 x 1

- Min katt VET när den ska få mat!
- Men vilken kunnig liten krabat!
- Han har en stor flax!
Gissar, när det blir dags!
- Född med RÄTT SORTS MISSTANKAR kamrat!

- Du har fått god hjälp med ditt land!
Men hur gick du då, med det iland?
Fick hjälparen nå´t?
Då kanske något gott?
-Han fick en bra hacka i sin hand!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-30 07:53



Bookmark and Share


  ULJO
Katter är förståndiga.
2021-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt