Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Soligajag_1


Påsken på intåg

Vaknar ur min slummer och minns plötsligt att det är
påskafton. Idag ska det pyntas med ägg och ris i alla vrår.

Nu är det vår!!

Landade i denna butik en dag innan påsk,
fick se min fina vän i dessa vackra färger.
Mitt leende blev bredare och bredare ,
att få se min vän i denna utstyrsel gör mig hel.

Hon får hela butiken att stråla i denna glans.
Måste bara slå mig ner och beundra henne .
Bjuder henne på en kaffe och kaka som jag bakat.

Du har räddat min dag säger jag och ler,
hon ger mig en kram och säger : Nu måste jag betjäna kunderna.

Vilken talang hon har min fina vän,
ger sig alltid hän till höger och vänster.

Det är inte alla som är födda med denna gåva ,
ta vara på den så länge den finns.

Njuter av mitt kaffe och strålar ikapp.
Blundar och hummar. .




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-30 08:41



Bookmark and Share


  Minkki VIP
rikt
2021-04-01

  ULJO
Härligt att ha en betydelsefull vän. Var rädd om den vänskapen!
2021-03-30
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP