Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart regn i Myanmar



Mängder liv förspills.



Solnedgång i Myanmar.



Svart regn av kulor.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-03-30 10:30



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Tack för ditt ljus
som berikar
en tanke

Hjärtat
sänder
ljus

till alla som lider

Tack!
2021-04-07

  Larz Gustafsson VIP
Marockanerna skjuter mot västsaharier.
Men nu har PK-lobbyn bestämt att det är Myanmar man ska hetsa mot.
Marockos brott mot folkrätten ignorerar man. Det ska fjäskas för kräket som styr landet.
2021-04-05

  Den filosofiske poeten VIP
Det haglar i Kramfors.

I Myanmar skjuter man
mot en folkmassa.
2021-04-05

    Lena Staaf VIP
Fint och starkt skrivet. Det koncentrerade formatet lyfter budskapet extra väl.
2021-03-30

  Larz Gustafsson VIP
De som demonstrerar på gatorna i Myanmar hyllar den där kärringen som tidigare stod i ledningen.
Och hon tillät fördrivningen av rohingiyafolket, som tvingades fly till Bangladesh.
Man satte eld på deras hem.
2021-03-30

  Elinor Sörensson VIP
Bra skrivet om det våld mot
folket som nu pågår i Myanmar.

2021-03-30

  Susen VIP
Med få ord fångar du starkt
2021-03-30

    Sefarge VIP
Medans andra sidan världen
Käkar kex o tittar på en
Porr-sajt inuti sin trygga
lilla radhuslänga?
;)
2021-03-30

  Den filosofiske poeten VIP
Bra! Kort och konsist
Nu behövde jag inte använda saxen :-)
2021-03-30

  Larz Gustafsson VIP
Liksom i Västsahara.
2021-03-30
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP