Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med pannan i djupa veck..


Sitter ofta i tankar
Borde få mera gjort

Har inga ambitioner
I alla fall inget stort

Storverk får vara för
andra

Mina har jag redan gjort

Ändå sitter jag här
och undrar
vad jag borde göra

För att få lite mera gjort




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-30 12:18



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Det är Luther som sitter där på axeln. Svårt att göra sig av med honom.
2021-03-30

  Kungskobran VIP
Busy doing nothing, är skönt
2021-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP