Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontraster

När jorden
snurrar runt
i cirklar

Du är solen
Jag är månen

När världen
vänder
upp och ner

Du är Gud
Jag är djävulen

När universum
förblir stark
att överleva

Du är stjärnorna
Jag är kaoset

När regnbågen
slutar någonstans
nära oss

Du är vis
Jag är sökaren

 

© Björn Blomqvist 2021-03-30




Bunden vers av Björn Blomqvist
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-30 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist