Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Stillhet

Sovande lövträd
på mossbeklädda stenar
förstelnat vatten

Eva Hedlund fd. Langrath 2021




Bunden vers (Haiku) av Eva Langrath VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-03-30 17:31



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Fin årstidshaiku. Så bra den blev.
2021-03-31

  Bibbi VIP
Fint.
2021-03-31

  ULJO
Bara så vackert
2021-03-31

  bibbi ahrnstedt
Fint diktat om vårvintern
2021-03-31

  Susen VIP
Mossbeklädda stenar. Din rader ger till själen. Fint
2021-03-30

  Sparvögat VIP
Även tidig vår har sin skönhet...
2021-03-30

  Kajan VIP
Fin vårvinter haiku, gillar bilden av de sovande träden i väntan.
2021-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP