Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är nu det pågår


Motsatsord


Motsatsord

Finns det en motsats till alla ord
då bör motsatsen till dödsögonblick
vara livsögonblick
Dödsögonblicket bör det ju heta
för det finns ju bara ett

I väntan på dödsögonblicket
som jag i det längsta inte förstår
och inte förväntar mig
så har livet lekt kurragömma
med mina livsögonblick

Nu enligt överenskommelse
mellan två parter
har jag blivit lovad tilldelning
sista kvarten av livstimmen

Under förutsättning
att jag ska leta livsögonblick

Om jag inte hittar dem där heller
får jag säga som min gamla mor:
”Gu va snopet”




Fri vers (Spoken word/Slam) av HRoger Simonsson
Läst 154 gånger
Publicerad 2021-03-30 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HRoger Simonsson