Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnbilden



Jag landar lysande bredvid dig, men när du börjar läsa Freud med dina katter köper jag en stjärnkikare, spanar på Karlavagnen. Terapeuten säger att jag är rastlös eftersom vi redan är stjärnbilden.

Vi går hand i hand genom rymdcirkusen, pratar hur den perfekta kyssen måste träffa på millimetern. Vi ska försöka. Kanske redan nu. Nej, vi ska gå omkring bland er och känna att ni är lika vackert diskreta idag.

Du har ett förnämligt bibliotek av diagnoser i långa rader. Det gör inget att ordningen är lätt svårtolkad när jag vill läsa. Imorgon vet vi varför vi är hos varandra och tittar åt olika håll.

Oss är ett svartvitt fotografi taget precis samma ögonblick ingen ser. Händelsen på marknaden sker före dramatiken i solskenet, då du inser att du tappade paraplyet just här för hundra år sen.

______




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-30 18:44



Bookmark and Share


  Roger VIP
Elegant och med fantasieggande bildspråk. Kanon!
2021-03-31

  SatansSon VIP
en snyggt komponerad text,.

2021-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP