Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Sneakers"

Någonstans i periferin, vet jag
att...du har siktat in dig på mig
och min motorik.
För du gillar när jag dansar till
Cherrie eller Molly och du får
ett speciellt flin när jag rör mig...
i takt med dina hjärtslag och
retsamt närmare din position



 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-30 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP