Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Biologi the god that didn't failed

Jakttornet
snöfall, skog
rural miljö
Som ung längtade jag till miljonstäder
1990-talets London
för en kille som jag
var det fortfarande en upplevelse
att se skyskrapor vid floden

som vuxen skulle jag vara
Nomad i betongdjungel
Megastäder
Blade runner
Imponerande infrastruktur
nyfödda kulturer med medeltida gycklare
en asiatisk tjej med rött hår och piercingar
1945 hade vi trott hon var en vilde från djungeln
1995, en normal dag i London

Hedniska ockupanter i en urban kyrkoruin
Nyfödda kulturer som ville rädda världen
men bara anordnade rejv
detta var efter Berlinmuren fallit
efter detta var rejvs tillräckligt för att
förvandla hela världen
till fria människor i villor
The end of history
Alles ist möglich Berlin sind frei

Så blev det inte
därför är jag här
i skogen
eremit
hoppet om mänsklighetens
förbrödring faller
skogen är alltid kvar




Fri vers av A. Ostsee
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-31 01:25



Bookmark and Share


  A. Ostsee
Okej, jag förstår
2021-03-31

  Den filosofiske poeten VIP
until the End Of sun.

Prosapoesi har inte radbrytning
Perfektionisten
2021-03-31
  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee