Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapital

Södra sidan av huvudstan
gör entré på nåt beat idag
spottar eld låt mig skina klart
Hon ger mig huve hon göre bra

lyckan e minimal
Narcotrafico ger betalt
Stacka Stacka vårt kapital
En e soldat en e general

Grabbarna fastna för glocks o magasin som bananas
Gärisar fastnar för kocks o landar på nån juana
Brush här vi lever o dör vem e han shuno Manana
Står skakar hand i nåt hörn cada dia de la semana
Ey

Popo pull up vi får stars som gta
På förhör jag droppar ingen kommentar
Koden standard Hss ingen leckage
Även om vi facear bars

Södra sidan av huvudstan
gör entré på nåt beat idag
spottar eld låt mig skina klart
Hon ger mig huve hon göre bra

lyckan e minimal
Narcotrafico ger betalt
Stacka Stacka vårt kapital
En e soldat en e general

Inget e gratis o tiden e lånad tills vi sitter bakom nåt lås
Här man blir deli för para o hungern har blivit till vår diagnos
De farligt när saker går snabbt för risken o vägen e hård
Lätt att man tappar sin fokus när gärin har särade lår

Hon sa papi jag kan vara din idag
Hon har varvat hela vårat entourage
Sen hon leker hon e wifey material
Men inatt hon får va kvar

Södra sidan av huvudstan
gör entré på nåt beat idag
spottar eld låt mig skina klart
Hon ger mig huve hon göre bra

lyckan e minimal
Narcotrafico ger betalt
Stacka Stacka vårt kapital
En e soldat en e general




Bunden vers (Rim) av Femfemnoll VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2021-03-31 06:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Femfemnoll
Femfemnoll VIP