Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norrland 1867-2021

Ja titta där
Vi är på utflyktsfika
ön i Umeälven syns en gång
vart hundrade år

där ligger orons universitet

Mannen med släden
på väg mot Scharinsk nödhjälp
storsvagåret

Vår AI trippar redan på campus
datavirus orsakar
hallisar

Några i sällskapet kan
Umesamiska
plocka kvanne
mot hosta

Inte "ack operahus i djungeln"
vi lever i industriella ruiner
och undrar om post-industriella ruiner
vilket mem är det?




Fri vers av A. Ostsee
Läst 137 gånger
Publicerad 2021-03-31 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee