Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka till livet

 

 

så länge ångest var min följeslagare

så länge jag vandrat i skuggors land

stenen i mitt hjärta var så tung

för mig var livet över

 

dagar för mig var en evighet

nätterna jagade mig med maror

livet var en evig plåga

levde i en annan värld

 

länge det dröjde innan jag blev fri

fri att njuta av livet

alla spöken och andar bortjagade

äntligen jag hittat mig själv igen

 

ett lugn jag känner i mitt inre

som jag aldrig känt förut

tillbaka till livet jag kom

ett liv utan rädsla och ångest

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-03-31 09:18



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ja dessa demoner... men de brukar backa tillbaka lite om man skriver om dom. Skrivterapi!
2021-04-01

  Kungskobran VIP
Starkt diktat av dig.
Med eller utan tabletter?

2021-03-31

  ULJO
En ynnest att få hjälp med att hantera ångestpåslag på rätt sätt. Skönt.
2021-03-31

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om känslan när ångesten släpper.
2021-03-31

  Sparvögat VIP
Så starkt att orka den resan och så fint att hitta ljusets frihet efter mörkret...
2021-03-31

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en resa från mörker till ljus, från ångest och oro till lugn och harmoni!
2021-03-31

  Kajan VIP
Målande beskrivet om en lång väg tillbaka, starkt att orka den resan för en människa.
2021-03-31

  Feliaxel VIP
Så bra att det blev rätsida på livet
2021-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP