Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En av tio tankar...

Bara en av tio
är ny för dagen

Resten grubbel

Sådant som
ältats förut

Men tydligen inte
klart

Nuet
en färskvara

Fångat i en
tidsintervall
på tre sekunder
åt gången




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-31 09:45



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Finns det något nytt under himlen ?
Fint fångat av dig
2021-03-31

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet! Men är inte mycket av de gamla tankarna en bearbetning och omstöpning som i sig skapar något nytt?
2021-03-31

  Marita Ohlquist VIP
Precis så kan det vara, har upplevt det i perioder av mitt liv!
2021-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP