Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans vindar

 

 

Jag satt på stranden
vid en brygga
byggd av kärlek, hopp och tro

såg ut över havet
vattenytan var spegelblank

bad vindarna fylla dina segel

du kom och förtöjde din båt

vi satt på stranden
vid en brygga
byggd av kärlek, hopp och tro

såg ut över havet
vattenytan var spegelblank




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2021-03-31 09:58



Bookmark and Share


  Sanna i badet VIP
Fin rytm och bild i din dikt
2021-04-08

  Respons VIP
Vacker bild!
2021-04-03

  M.Eta
Havet och en brygga! Finns ingen plats
Som ger mer lugn och ro.! Glad påsk, kram.
2021-04-03

  lila fjäderblomman VIP
Du ger mig vackra bilder!
2021-04-02

  Åse Tropp VIP
Underbart gestaltat!
2021-04-02

  Eva Helene VIP
Njutbar meditativ läsning.
2021-04-02

  Olof Lagerhorn VIP
Ord och rader blir till en mjuk och
trygg passadvind som för er samman.
2021-04-01

  Rise Little One
Fullt av kärlek och längtan från varje mening...
2021-03-31

  bibbi ahrnstedt
Fint om kärleken och längtan
2021-03-31

  Niliboy
Ja, kärleken kommer med en båt, från fjärran strand för de ömmande och längtande!
2021-03-31

  Nils-Robert
Så fina rader om kärleken
2021-03-31

  ULJO
Så vördsamt vackert skrivet
2021-03-31

  Kungskobran VIP
Vattenspegel vattenspegel där
visa mig var kärleken är
den som angör kärlekens kust
och som fyller mitt segel med lust
Där vill jag för evigt bo
och slutlig få vila i ro





2021-03-31

    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet! Vinden som bär längtan och båten med,den käraste, lugnet före och efter.
2021-03-31

  Sparvögat VIP
Jag blev till vi vid havets strand, så fint...
2021-03-31

  Öknens Ros VIP
Ett längtansfullt möte.
2021-03-31

  Kajan VIP
En cirkel på sätt och vis; fastän allting är förändrat vid ett möte. En önskan vackert uppfylld och beskriven.
2021-03-31

  Feliaxel VIP
Så fantastiskt vackert
2021-03-31

  Lena K Nilsson VIP
Vackert!
2021-03-31

    ej medlem längre
Vilken vacker sommarbild av samhörighet du målar upp.
2021-03-31

  Maria Sundelin VIP
Vackert
Kramar
2021-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP