Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men det spelar ingen roll längre

vintern har gjort mej tung i sinnet jag har glömnt värmen

i min kropp allt känns så långt i från enasmheten blir bara

 

tyngre . men det spelaringen roll längre för våren är här 

med nya krafter min ensamhet kanske bryts med att vi blir 

 

två igen all grönska och blommors färger fyller min själ

så den börja pulsera igen . alla matta minne ska fyllas med 

 

glädje igen när jag tar min hand i någon annans och går igenom 

natten skratten ekar bort i natten tända ljus en ostbrika vad vet 

 

jag är så full av förväntningar den här årstiden . för allt har 

har varit så jobbigt nu en  längre stund men det spelar ingen roll

 

nu för nu är det vår igen och hela sommaren är fylld med kärleken .

allt börjar om igen där jag skapade alla vackra minnen i från allt kan

 

hända inget är omöjligt i sommarens magi för kärleken övervinner allt 

allt som var så jobbigt smälter och rinner bort i från mej . glädjen växer 

 

inom mej igen ljuset tar en allt större plats i vår vackra värld för våren är

här igen inget spelar någon roll längre för våren är här igen snart är vi två .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-31 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten