Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solo som en Ö

 

Jag är ingen än äventyrare

Solo!

Hon är min dröm Ö

 

Jag är ingen än en drömmare

Solo!

Drömmen till slut leder till ÖN

 

Jag är ingen inbillar

Solo!

Livet med henne är en vildmark

 

En äventyrare som drömmer

En drömmare som äventyrar

Solo!

 

Ön ligger på andra sidan i galaxen




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2021-03-31 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP